Tarieven en vergoedingen

Individuele therapie

Particulier


Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Inzichtsessie via Zoom, 30 minutenGratis
Intake van 1,5 uur € 100,-
Los consult per uur € 100,-
Per 15 minuten extra € 25,-

Zakelijk


Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Intake van 1,5 uur € 135,-
Consult per uur € 135,-
Per 15 minuten extra€ 33,75

Algemene informatie

 • Consulten vinden in de praktijk in Eindhoven of online plaats. Wij adviseren om indien mogelijk naar de praktijk te komen.
 • Wanneer je een afspraak maakt voor een consult ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
 • Kracht van Zijn voldoet aan de privacy wet, zie hiervoor het privacy document.
 • Heb je een klacht? Neem in eerste instantie contact op met Marjon. Marjon staat je graag te woord. Mocht je klacht niet opgelost zijn, volg dan het stappenplan. Je kunt gebruik maken van het volgende klachtenformulier.
 • Kracht van Zijn maakt gebruik van de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.
 • Betaling voor particulieren losse consulten vindt plaats na het consult door middel van overboeking middels een QR-code of gepaste contante betaling. De factuur wordt na het consult per mail verzonden.
 • De factuur voor zakelijke consulten en trajecten wordt per mail verzonden en dient binnen 30 dagen betaald te zijn.
 • Een afspraak annuleren kan kosteloos 24 uur voor de afspraak, daarna wordt het consult in rekening gebracht.

Vergoedingen

Zorgverzekering
De vergoeding geldt voor consulten individuele Psychosociale Therapie en komt uit een aanvullend pakket bij je zorgverzekering onder de noemer Alternatieve Zorg met de codekwalificatie 9000 (praktijk) en 9021 (zorgverlener). De consulten voor Psychosociale Therapie vallen onder prestatiecode 24504, behandeling ‘overige psychosociale therapie’.

De AGB code van Marjon staan op de factuur zodat je in aanmerking komt voor vergoeding wanneer dit binnen je pakket valt.

 • CZ groep: CZ, Delta Lloyd, Ohra.
 • Cooperatie Menzis: Menzis, Anderzorg, PMA.
 • Achmea Groep: ZilverenKruis, FBTO
 • Cooperatie VGZ, VGZ, promovendum, National Academic, IZZ, Univé, Zekur, UMC.
 • Nationale Nederlanden

Aan deze informatie kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen, fouten en typefouten voorbehouden. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website van uw zorgverzekeraar of neem contact met hen op.

Marjon van Westing – te Boekhorst
Kvk: 60083409
BTW ID NL001887249B17

Belastingdienst
Ben je ondernemer, dan zijn de kosten voor therapie aftrekbaar als bedrijfskosten. Kijk hiervoor op de website van de belastingdienst.

Werkgever
Over het algemeen stellen werkgevers budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling of 1 op 1 maattrajecten. Informeer hiervoor bij je werkgever of kijk het na in je CAO. Zit je in een traject met de bedrijfsarts? Dan is je werkgever vaak bereid om de kosten voor coaching of therapie te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Op moment dat therapeutische interventie wordt ingezet ten behoeve van bijvoorbeeld stress gerelateerde klachten, burn-out traject of langdurig ziekteverzuim. Vraag dit na bij je werkgever, bedrijfsarts of Arbodienst.

UWV
Ben je uitkeringsgerechtigde dan kan je bij het UWV informeren naar budget voor herstel en re-integratie. Je kunt Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) afsluiten. Hiermee komt er budget beschikbaar komt voor een Transformatie traject. Wil je meer informatie: kijk hiervoor op de site van het UWV.