Psychosociale therapie

Met welke klachten kan je terecht?

VERMOEIDHEID

Je wordt niet uitgerust wakker. Het dagelijks leven kost veel energie. Je bent niet in staat je batterij volledig op te laden.

OVERPRIKKELD

Je voelsprieten staan altijd aan: alles komt binnen. Je bent gevoelig voor sfeer en hebt moeite om bij jezelf te blijven in drukke situaties.

NEGATIEF ZELFBEELD

Negatieve gedachten nemen de overhand. Je bent niet tevreden over jezelf. Dit maakt je onzeker. Jouw innerlijke criticus is nooit stil.

SPANNING

Je voelt je gespannen en bedrukt. Spanning bouwt op gedurende de dag en je weet niet hoe je weer los kan laten.

GRENZEN AANGEVEN

Je hebt moeite met grenzen aangeven. Je wilt de ander graag helpen, vaak ten koste van jezelf. Hoe blijf je trouw aan jezelf?

EMOTIONELE DISBALANS

Emoties overspoelen je. Je krijgt er geen grip op en je leven wordt er sterk door beïnvloed. Je hebt behoefte aan emotionele balans.

Levensvragen

bij Kracht van Zijn

INTUÏTIE

De stem van je intuïtie fluistert. Tegelijkertijd schreeuwt je hoofd ertussendoor. Hoe kan je luisteren naar de stem van je intuïtie? En op haar vertrouwen?

LEVENSPAD

Zit jij op het juiste pad? Het pad waarop jij jouw kwaliteiten benut en keuzes maakt vanuit je hart? Je bent op zoek naar zingeving en intrinsiek weten.

JEZELF ZIJN

De innerlijke wens tot verbinding met jeZelf, je ziel, spirituele hulpbronnen en Thuis. Je zoekt naar helderheid, contact met het licht en onvoorwaardelijke liefde.

Dit kan zo niet langer…

Er moet iets gebeuren. Je probleem blijft zich aandienen, de last wordt steeds groter. Je bent op een punt in je leven dat je écht wilt dat er iets verandert.

Jouw probleem heeft zich mettertijd in steeds meer facetten van je leven laten zien. Overal waar je naartoe gaat blijk je je probleem bij je te dragen. De last hiervan vertaalt zich in spanning in je lijf en verkramping in je gedrag. Gedachten als: ik wil wel maar ik kan nieter moet iets gaan gebeuren en dit kan zo niet langer passen in dit stadium.

Hiermee kunnen wij je helpen. Samen ontdekken we wat er achter je klachten schuilgaat en helpen we je jouw innerlijke Chaos te transformeren naar jouw kracht van Zijn.  

WAT LEVERT HET OP?
RUST
Rust in je hoofd en je lichaam. Je bent uit de Chaos. Helder keuzes maken is eenvoudig en je voelt je helemaal ontspannen. 
INTUÏTIE
Vertrouwen in jouw gevoel, je luistert naar je intuïtieve weten. Je bent gestopt met piekeren en meer aanwezig in je lichaam. Moeiteloos ga je je dag door.

ZIJN
Je Zelf zijn. Niet klakkeloos volg je andermans waarheid. Je bent je eigen maatstaf en bewust van jouw richting in je leven.

Cliënten aan het woord

Ervaringen

Samen weten ze je tot het gevoel en de kern te brengen wat nodig is om te doorvoelen waar dingen vandaan komen. Dit doen zij geheel in afstemming en in een passend tempo met mij. Iedere afspraak ga ik met een stuk meer helderheid, op zijn plek gevallen kwartjes, een opgeruimd hoofd, en positieve energie gericht op de toekomst weg. Nog steeds ben ik iedere dag dankbaar dat ik hier terecht gekomen ben.

Meike, 35 jaar

Marjon is als een vuurtoren die licht laat schijnen op verdwaalde boten op zee en ze laat zien dat ze niet alleen zijn. Leigh zet me telkens weer met beide benen op de grond. Gedurende het proces gaven jullie mij het vertrouwen dat het bij mij ook lichter zou gaan worden. En met de tijd werd het dat ook.

Jullie werkwijze is heel liefdevol, puur en oprecht waardoor ik dit ervaar wanneer ik het kwijt ben. Dat is echt zo waardevol, een winst voor de wereld.

Vrouw, 26 jaar
Aantal consulten: 12
Looptijd: 1 jaar

Jaren lang heb ik op en af rond gelopen met angstgedachten, paniekaanvallen, onzekerheid, en neerwaartse pieker spiralen. Ik was mezelf kwijt in de storm aan onrust en ruis in mijn hoofd. Continu verzette ik me tegen deze gevoelens en gedachten. Wat alleen maar meer weerstand en ellende op bracht.

Bij Kracht van Zijn heb ik door middel van verschillende middelen geleerd om moeilijke gevoelens te omarmen. De weerstand hiertegen te laten zakken en met een accepterende houding te doorvoelen en verwelkomen.

Leigh en Marjon hebben zich feilloos aangepast op mijn hulpvraag, leertempo en intensiteit van het traject. Beide zeer warm in begeleiding en compleet in lijn met mijn behoeften.
Het traject bij Kracht van Zijn met Leigh en Marjon is voor mij een absolute life changer geweest.

Louise, 28 jaar
Aantal consulten: 14
Looptijd: 1 jaar en 2 maanden

Psychosociale therapie

Afspraak maken

Het is mogelijk om consulten in te plannen met Marjon, of met Leigh en Marjon samen. Vanuit de aanvullende zorgverzekering is er de mogelijkheid tot vergoeding van de consulten.

Wil je weten of we je kunnen helpen met je specifieke hulpvraag? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Klik hieronder op beschikbaarheid om de dagen en tijdstippen in te zien waarop je een consult kan inplannen. Er is geen wachtlijst, je kunt op korte termijn een afspraak maken.