Psychosociale therapie

Met welke klachten kan je terecht?

VERMOEIDHEID

Voel je je vermoeid en uitgeput nog voordat je de dag begint? Mis je de energie in je interacties met anderen?

STRESS

Ervaar je constant stress, waarbij je gevangen zit in je eigen gedachten en moeite hebt om naar je intuïtie te luisteren?

NEGATIEF ZELFBEELD

Heb je last van negatieve zelfgedachten die je neerhalen?

ZOEKEND

Ben je op zoek naar je ware essentie, en wil je je veilig en ’thuis’ voelen op aarde?

ZWEVEN

Voelt het alsof je zweeft, zonder verbinding te maken met je innerlijke kracht en stabiliteit?

OVERPRIKKELD

Voel je je overprikkeld en absorbeer je alles wat er om je heen gebeurt?

Wat kan ik voor je betekenen?

Bij Kracht van Zijn word je begeleid naar je eigen inzichten, gebaseerd op jouw specifieke hulpvraag. Jouw proces van ontwaken en helderheid staat centraal.

Holistisch mensbeeld

Bij Kracht van Zijn hanteren we een holistisch mensbeeld, waarbij we erkennen dat mentale, fysieke, emotionele en spirituele aspecten van het menselijk bestaan onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

JeZelf zijn

Ons doel is om je te helpen je eigen waarheid, kwaliteiten en kracht te (her)vinden, zodat je kunt leven vanuit jouw innerlijke waarheid. Kortom: jeZelf zijn.

Wat levert het op?

Psychosociale therapie

ENERGIE

Maak verbinding met een onuitputtelijke energiestroom die je dagelijks voedt.

ONTSPANNING

Maak keuzes vanuit je hart en blijf verbonden met jezelf en je innerlijke waarheid.

POSITIEF ZELFBEELD

Ontdek wie je bent en wat je kunt. Je kwaliteiten worden helder.

INNERLIJK WETEN

Kom in contact met je innerlijke weten en hogere zelf. Voel je thuis op aarde en ervaar balans tussen aardse en spirituele aspecten.

STEVIGHEID

Sta stevig in je schoenen terwijl je je levenspad bewandelt en je zielenmissie vervult.

NEUTRALITEIT

Neem waar zonder oordeel en laat prikkels niet in je systeem hangen. Focus op jezelf en laat je energie stromen.

Cliënten aan het woord

Ervaringen

Ze weet je tot het gevoel en de kern te brengen wat nodig is om te doorvoelen waar dingen vandaan komen. Dit doet ze geheel in afstemming en in een passend tempo met mij. Iedere afspraak ga ik met een stuk meer helderheid, op zijn plek gevallen kwartjes, een opgeruimd hoofd, en positieve energie gericht op de toekomst weg. Nog steeds ben ik iedere dag dankbaar dat ik hier terecht gekomen ben.

Meike, 35 jaar

Marjon is als een vuurtoren die licht laat schijnen op verdwaalde boten op zee en ze laat zien dat ze niet alleen zijn. Gedurende het proces gaf je me het vertrouwen dat het bij mij ook lichter zou gaan worden. En met de tijd werd het dat ook.

Je werkwijze is heel liefdevol, puur en oprecht waardoor ik dit ervaar wanneer ik het kwijt ben. Dat is echt zo waardevol, een winst voor de wereld.

Vrouw, 26 jaar
Aantal consulten: 12
Looptijd: 1 jaar

Jaren lang heb ik op en af rond gelopen met angstgedachten, paniekaanvallen, onzekerheid, en neerwaartse pieker spiralen. Ik was mezelf kwijt in de storm aan onrust en ruis in mijn hoofd. Continu verzette ik me tegen deze gevoelens en gedachten. Wat alleen maar meer weerstand en ellende op bracht.

Bij Kracht van Zijn heb ik door middel van verschillende middelen geleerd om moeilijke gevoelens te omarmen. De weerstand hiertegen te laten zakken en met een accepterende houding te doorvoelen en verwelkomen.

Louise, 28 jaar
Aantal consulten: 14
Looptijd: 1 jaar en 2 maanden

Plan een afspraak in

Kracht van Zijn

Kracht van Zijn is vijf dagen per week geopend. Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering kunnen de consulten vergoed worden. Wil je weten of ik je kan helpen met jouw specifieke hulpvraag? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wil je aan de slag om weer in verbinding te komen met jezelf? Plan dan hieronder een afspraak in. Er is geen wachtlijst en je kunt op korte termijn een afspraak maken.