Materialen

voor therapie, coaching of voor in de klas

Grondankers / vloerankers bestellen

Grondankers

Grondankers van 30 of 40 cm voor systemisch werk, met of zonder kijkrichting. Gemaakt van stof.

Vanaf € 105,-

Grondankers
batterijen ten behoeve van therapie of coaching

Batterijen
tafelset en grondankers

Meteen visueel inzichtelijk maken hoeveel energie de cliënt op dat moment heeft. Gemaakt van vilt.

€ 55,- tafelset
€ 125,- grondankers

Batterijen

Holistische grondanker vloeranker

Holistische grondanker

Deze grote holistische grondanker van wordt ingezet wanneer er wordt gekeken vanuit fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

€ 165,-

Holistische grondanker

Emotie grondankers

Emotie grondankers

14 verschillende emoties op verschillende kleuren afgebeeld. Deze grondankers zijn gemaakt van stof en hebben een diameter van 30 cm.

€ 165,-

Emotie grondankers
Focus op de kern tafelbord van hout

Focus op de kern,
tafelbord en grondankers

Gepersonaliseerde tafelborden of unieke borden aan de muur? Er zijn eindeloze mogelijkheden om hout te bedrukken, te voorzien van jouw unieke afbeelding of logo.

Tafelbord € 55,-
Grodankers € 125,-

Link volgt

Taal van de Ziel

Model Taal van de Ziel

Dit model + spel wordt in combinatie met trainingen / bijscholingen aangeboden.

De eerste bijscholing staat gepland op zaterdag 11 mei 2024. Aanmelden voor de geaccrediteerde bijscholing: agenda.

Stam cirkel, 7 generaties inzichtelijk. Familiesystemen, familieopstellingen

Stam cirkel

In deze stamcirkel zijn 7 generaties zichtbaar. Vanaf 7 generaties kunnen patronen, DNA, gedrag en overtuigingen doorgegeven worden. Middels deze stamcirkel kan je je client of coachee begeleiden naar mooie en transformerende inzichten.

Link en prijs volgt.

THERAPEUTISCHE MATERAILEN
door Marjon

Ben je op zoek naar unieke en effectieve materialen om je therapeutische sessies, coachingssessies of opleidingen naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met Marjon, de creatieve geest achter een prachtige collectie van grondankers en andere materialen.

Met een achtergrond in beeldende kunst en vormgeving, combineert Marjon haar passie voor creativiteit met haar ervaring als therapeut. Dit unieke samenspel leidt tot materialen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook krachtig zijn in hun impact.

“Ik geloof dat het visueel maken van hulpvragen, cliënten helpt bij het verkrijgen van inzicht en het transformeren van uitdagingen.”

Met gebruik van diverse materialen zoals stof, vilt en hout, biedt Marjon een scala aan mogelijkheden. Van prachtig vormgegeven grondankers tot op maat gemaakte houten (tafel)borden met opdruk, en van boeiende spelvormen tot nog veel meer.

“Het is mijn missie om materialen te creëren die een wezenlijk verschil maken in het leven van mensen.”

Marjon staat klaar mee te denken om dat specifieke materiaal vorm te geven wat die impact heeft waar jij op hoopt. Of je nu een gepersonaliseerde opdracht wilt voor jouw praktijk, klas of opleidingscentrum, of speciale wensen hebt, Marjon staat open voor al jouw ideeën en vragen.

Neem vandaag nog contact op met Marjon en ontdek hoe haar therapeutische materialen jou kunnen helpen bij het bereiken van het visueel maken van jouw sprankelende ideeën.

Contact