Materialen

voor therapie, coaching of voor in de klas

Op deze grondankers / vloerankers zijn 14 verschillende emoties afgebeeld. Elke grondanker heeft een andere kleur stof. Onder andere kindertherapeuten en leraren werken hiermee om de innerlijke beleving van verschillende emotionele staten te duiden. Je bent geen emotie maar je hebt emoties. Door op de grondankers te staan begeleid je cliënten, coachees of leerlingen om de emotie te ervaren. Natuurlijk ook om de emotie weer los te laten wanneer je eraf stapt. Deze grondankers kan je inzetten bij: individuele vraagstukken, systemisch werk, innerlijk kind werk en nog bij veel meer therapeutische, coaching technieken of lesmethodes.

grondankers voor therapie en coaching

Grondankers

Grondankers van 30 of 40 cm voor systemisch werk, met of zonder kijkrichting. Gemaakt van stof of vilt.

Vilt vanaf 35,- / stof vanaf € 105,-

Grondankers
batterijen ten behoeve van therapie of coaching

Batterijen set

Meteen visueel inzichtelijk maken hoeveel energie de cliënt op dat moment heeft. Gemaakt van vilt.

€ 55,-

Batterijen set

Holistische grondanker vloeranker

Holistische grondanker

Deze grote holistische grondanker van wordt ingezet wanneer er wordt gekeken vanuit fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

€ 165,-

Holistische grondanker

emtoie grondankers vloerankers

Emotie grondankers

14 verschillende emoties op verschillende kleuren afgebeeld. Deze grondankers zijn gemaakt van stof en hebben een diameter van 30 cm.

Vanaf € 165,-

Emotie grondankers

Marjon maakt
materialen

Marjon maakt grondankers en andere materialen ten behoeve van therapie en coaching. ‘Ik merkte dat het visueel maken cliënten helpt bij het inzichtelijk maken en transformeren van hulpvragen. Met veel plezier maakte ik materialen voor mijn eigen praktijk en inmiddels ook voor andere therapeuten, coaches, leraren en andere professionals.’

Wil je iets specifieks voor jouw praktijk, heb je speciale wensen of heb je andere vragen? Neem gerust contact op.

Contact