Contact

Kracht van Zijn

06-43774711

info@krachtvanzijn.nl

Heezerweg 347 en
Kalmoesplein 25, Eindhoven

Locaties:
– Heezerweg 347, 5643 KG Eindhoven
– Kalmoesplein 25, 5643 LM Eindhoven

Routebeschrijving

Met de auto:
Voor beide locaties voer in je navigatiesysteem in: Heezerweg 347, Eindhoven. De locaties liggen tegenover elkaar met de Heezerweg ertussen.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de Heezerweg.

Met het openbaar vervoer:

Neem vanaf station Eindhoven Centraal bus 12 richting Gijzenrooi en stap uit bij bushalte Lavendelstraat. Loop 200 meter met de rijrichting van de bus mee.

De voordeur van het Kalmoesplein 25 bevindt zich aan je rechterhand.

De ingang van Heezerweg 347 bevindt zich aan je linkerhand.

Op werkdagen tussen 8.00u en 18.00u rijdt de bus één keer per uur vanaf station Eindhoven Centraal. Je zit ongeveer 12 minuten in de bus.

Heezerweg 347, Eindhoven
Kalmoesplein 25, Eindhoven

Heezerweg 347 is een oud schoolgebouw, loop naar de rechter poort voorbij de witte brievenbus 347 dan kom je op het schoolplein (zie foto hiernaast). Loop naar de dubbele blauwe deuren. Daar hangt een bel met het logo van Kracht van Zijn. Wij komen de deur voor je open doen wanneer je aanbelt. De praktijkruimte ligt op de eerste verdieping en is te bereiken met de trap.

Ben je niet in staat om met de trap naar boven te komen? Geef dit aan en dan kijken we naar de mogelijkheden om het consult op het Kalmoesplein plaats te laten vinden.

Onze locatie op het Kalmoesplein 25 bevindt zich in een appartementencomplex gelegen op de vierde verdieping en is te bereiken met trap of lift.