LEZING

hoogsensitiviteit en vermoeidheid

Hoogsensitiviteit en vermoeidheid

Hoogsensitiviteit en vermoeidheid

Lezing

Door: Marjon van Westing
Datum: zaterdag 9 september 2023
Tijd: 14.00u – 16.00u
Kosten: Bibliotheekleden € 3,-, niet bibliotheekleden: € 5,-
Locatie: Bibliotheek Dommeldal Vestiging Mierlo,
Dorpsstraat 113, 5731 JH Mierlo

Ontdek de kracht van verbinding tijdens onze inspirerende lezing over hoogsensitiviteit en vermoeidheid!

Stel je eens voor: jarenlang worstelen met chronische vermoeidheid, waarbij elke dag lijkt te bestaan uit eindeloos slapen en futloos op de bank liggen. Maar wat als ik je vertel dat er een weg is naar herstel, naar het weer geven van betekenis aan je dagelijks leven en volop genieten? Marjon van Westing deelt haar persoonlijke reis naar herstel tijdens deze bijzondere lezing.

Na haar eigen genezing heeft Marjon zich gespecialiseerd als energetisch therapeut en blijft de combinatie van hoogsensitiviteit en vermoeidheid haar boeien. Tijdens de lezing zal ze een uniek model presenteren dat inzicht biedt in de impact van hoogsensitiviteit in combinatie met vermoeidheid. Dit model raakt je diep, brengt bewustwording over vermoeidheid als een symptoom en laat je versteld staan van de energie die je in wezen bezit.

Deze lezing is geschikt voor een breed publiek, waaronder hoogsensitieve mensen met vermoeidheidsklachten, hun naasten die meer inzicht willen verkrijgen, en (zorg)professionals die werken met hoogsensitieve mensen en vermoeidheid. Denk hierbij aan coaches, therapeuten, docenten en andere geïnteresseerden.

Wat kun je verwachten tijdens deze boeiende lezing? Marjon van Westing zal haar persoonlijke verhaal delen en laten zien hoe haar hoogsensitiviteit een rol heeft gespeeld bij chronische vermoeidheid. Daarnaast komen onderwerpen aan bod zoals belasting en belastbaarheid, overprikkeling en vermoeidheid, innerlijk weten en eigen overtuigingen. Het hoogtepunt van de lezing is het overzichtelijke model dat je helpt vermoeidheid te herkennen als een symptoom en weer in verbinding te komen met jezelf.

Durf jij de stap te zetten naar een leven vol energie en verbinding? Meld je dan aan voor deze inspirerende lezing en laat je verrassen! Ontdek hoe het voelt om in volle verbinding te staan met jouw innerlijke kracht. Wees geïnspireerd en kom naar de lezing!

Presentatie in PDF downloaden

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven nieuwe lezingen en workshops? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.