Energetisch therapeut

bij Kracht van Zijn in Eindhoven

Je herkent het wel: je komt een ruimte binnen en voelt dat er zojuist onenigheid is geweest. Zoals je deze energieën buiten jezelf kunt voelen, kun je ze ook binnenin ervaren. Iedereen heeft zijn eigen energie. Elke emotie heeft een eigen energie.

Alles is energie.

Door energie bewust te leren waarnemen zet je een eerste stap in jouw helingsproces. Wat voel je in het hier en nu? In jouw lichaam? Je lichaam vertelt je wat jouw aandacht nodig heeft. Door middel van pijn, een drukkend gevoel of een andere sensatie. Jouw lichaam is een spreekbuis van je ziel. Via je lichaam communiceert je ziel met je. Jouw ziel heeft een plan in dit leven en staat weer in verbinding met waar we allemaal vandaan komen, de Bron.   

de Bron

Álles komt voort uit de Bron, het Licht of door anderen ook wel God genoemd. Het gaat hier om het basisfundament van leven.

Ziel

De ziel staat direct in contact met de Bron. Iedere ziel is uniek en heeft zijn eigen energetische kwaliteiten.

Lichaam

Het lichaam is de huisvesting voor de ziel op aarde. De taal van de ziel spreekt door het lichaam.

Therapie Eindhoven
#Hulpvragen
ER MOET MEER ZIJN

Ergens voel je dat er meer moet zijn. Een sluimerend gevoel, een innerlijk weten op de achtergrond. Wellicht heb je dit ooit ervaren maar vind je het moeilijk om hiermee opnieuw in contact te komen.

INNELIJKE SPRANKELING MIST

Je leven voelt vlak en monotoon. Het ontbreekt je aan echte blijdschap en passie. Je mist iets essentieels zonder dat je precies weet wat het is.

SCHERP EN DONKER

Ervaar jij het leven op aarde als scherp, donker en hard? Wellicht beleef je het als liefdeloos. Je hebt het gevoel dat er weinig veilige plekken zijn waar jij je Zelf kunt zijn of tot rust kan komen.

Wat doet een energetisch therapeut?

Marjon van Westing is energetisch therapeut bij Kracht van Zijn. Hieronder lees je hoe ze te werk gaat tijdens een consult.

AFSTEMMEN
Een energetisch therapeut stemt zichzelf af op jou en je hulpvraag. Marjon zet haar intuïtieve en spirituele vermogens in om in te voelen wat bepaalde gebeurtenissen met je hebben gedaan. Samen kijken jullie naar jouw ervaring en wat dit oproept in jouw lichaam, emoties en gedachten.

HEALING
Je leert verbinding te maken met jouw hogere Zelf, een deel van je ziel dat niet geïncarneerd is in je lichaam en dichter bij de Bron staat. Door deze verbinding voel je jouw essentie energie. Jouw essentie energie heeft helende vermogens, blokkades heffen op en heling komt tot stand.

ZIEL
Jouw ziel, ook wel je Zelf genoemd, vertelt jou wat waar is voor jou. Een energetisch therapeut leert je om steeds gemakkelijker en vaker de signalen die je ziel je via je lichaam, gedachten en gevoelens geeft te herkennen en te volgen. Zodat jij je levenspad in verbinding met je Zelf kunt lopen.  

#Levensdoelen

INTUÏTIEF WETEN

Er is verbinding met jouw innerlijk weten, een schat aan rijkdom en informatie. Er is contact met jouw ziel, gidsen en andere spirituele hulpbronnen. Je ervaart contact met het universele licht en daarmee met onvoorwaardelijke liefde.

INNERLIJK LICHT

Jij straalt, jij lacht en danst door het leven. Het licht van jouw ziel stroomt door jouw lichaam. Dat zie en voel je en is ook zichtbaar en voelbaar voor de mensen om je heen. Wat een geschenk dat jij er bent!

THUIS

Thuis op aarde. Jij bent in verbinding met jouw innerlijk licht, stevig op de aarde. Jouw energie is gemanifesteerd waardoor jij moeiteloos doet wat jouw hart je ingeeft.

Energetisch therapeut Eindhoven

Energetische therapie

afspraak maken

Energetisch therapeut Eindhoven Marjon van Westig

Energetisch therapeut Marjon van Westing werkt sinds 2014 als therapeut en heeft haar opleiding afgerond bij Sonnevelt Opleidingen. Marjon: ‘Van kinds af aan wist ik dat ik iets wilde doen met mijn intuïtieve en spirituele vermogens. Bij Sonnevelt heb ik geleerd om de subtiele signalen van mijn intuïtie om te zetten naar concrete handvatten voor cliënten.’

Wil je een afspraak maken bij Kracht van Zijn? Kracht van Zijn is vijf dagen in de week open. Klik hieronder op de knop ‘beschikbaarheid’ om te zien wanneer je een consult kan inplannen.