Energetisch therapeut

bij Kracht van Zijn in Eindhoven

Je herkent het wel: je komt een ruimte binnen en voelt dat er zojuist onenigheid is geweest. Zoals je deze energieën buiten jezelf kunt voelen, kun je ze ook binnenin ervaren. Iedereen heeft zijn eigen energie. Elke emotie heeft een eigen energie.

Alles is energie.

Door energie bewust te leren waarnemen zet je een eerste stap in jouw helingsproces. Wat voel je in het hier en nu? In jouw lichaam? Je lichaam vertelt je wat jouw aandacht nodig heeft. Door middel van pijn, een drukkend gevoel of een andere sensatie. Jouw lichaam is een spreekbuis van je ziel. Via je lichaam communiceert je ziel met je. Jouw ziel heeft een plan in dit leven en staat weer in verbinding met waar we allemaal vandaan komen, de Bron.   

de Bron

Álles komt voort uit de Bron, het Licht of door anderen ook wel God genoemd. Het gaat hier om het basisfundament van leven.

Ziel

De ziel, ook wel hogere zelf genoemd, staat direct in contact met de Bron. Iedere ziel is uniek en heeft zijn eigen energetische kwaliteiten.

Lichaam

Het lichaam is de huisvesting voor de ziel op aarde. De taal van de ziel spreekt door het lichaam. Hoe kan je er nu voor zorgen dat de energie door je lichaam stroomt?

Therapie Eindhoven
#Hulpvragen
ER MOET MEER ZIJN

Ergens voel je dat er meer moet zijn. Een sluimerend gevoel, een innerlijk weten op de achtergrond. Wellicht heb je dit ooit ervaren maar vind je het moeilijk om hiermee opnieuw in contact te komen.

INNELIJKE SPRANKELING MIST

Je leven voelt vlak en monotoon. Het ontbreekt je aan echte blijdschap en passie. Je mist iets essentieels zonder dat je precies weet wat het is.

SCHERP EN DONKER

Ervaar jij het leven op aarde als scherp, donker en hard? Wellicht beleef je het als liefdeloos. Je hebt het gevoel dat er weinig veilige plekken zijn waar jij je Zelf kunt zijn of tot rust kan komen.

Wat doet een energetisch therapeut?

Bij Kracht van Zijn werkt energetisch therapeut Marjon van Westing volgens de volgende principes:

  1. Afstemmen
    Marjon stemt zich af op jou en je hulpvraag door middel van haar intuïtieve en spirituele vermogens. Samen kijken jullie naar jouw ervaring en de impact daarvan op jouw lichaam, emoties en gedachten.
  2. Ziel
    Je leert de signalen van je ziel te herkennen en te volgen, zowel via je lichaam, gedachten als gevoelens. Op deze manier kun je in verbinding met jeZelf jouw levenspad bewandelen.
  3. Bewustzijn
    Je leert verbinding te maken met jouw hogere Zelf, dat dichter bij de Bron staat. Door deze verbinding kun je jouw essentie-energie voelen. Deze energie heeft helende vermogens en draagt bij aan het opheffen van blokkades en het bevorderen van heling.

#Levensdoelen

INTUÏTIEF WETEN

Er is verbinding met jouw innerlijk weten, een schat aan rijkdom en informatie. Er is contact met jouw ziel, gidsen en andere spirituele hulpbronnen. Je ervaart contact met het universele licht en daarmee met onvoorwaardelijke liefde.

INNERLIJK LICHT

Jij straalt, jij lacht en danst door het leven. Het licht van jouw ziel stroomt door jouw lichaam. Dat zie en voel je en is ook zichtbaar en voelbaar voor de mensen om je heen. Wat een geschenk dat jij er bent!

THUIS

Thuis op aarde. Jij bent in verbinding met jouw innerlijk licht, stevig op de aarde. Jouw energie is gemanifesteerd waardoor jij moeiteloos doet wat jouw hart je ingeeft.

Energetisch therapeut Eindhoven

Energetische therapie

Maak een afspraak

Energetisch therapeut Eindhoven Marjon van Westig

Marjon van Westing is een ervaren energetisch therapeut sinds 2014, werkzaam bij Kracht van Zijn en opgeleid bij Sonnevelt Opleidingen. Marjon zet haar intuïtieve en spirituele vermogens in om cliënten te begeleiden en concrete handvatten te bieden op basis van subtiele energetische signalen en intuïtie.

Wil je een afspraak maken? Kracht van Zijn is vijf dagen per week geopend. Klik op de onderstaande knop ‘Maak een afspraak’ om een consult in te plannen.