Ik wilde niet dood, maar terug naar Huis

een reis van dualiteit naar Zijn

Jarenlang heb ik verlangd naar iets wat diep van binnen borrelde – een herinnering, een visioen van Thuis. Thuis, waar het licht is en waar iedere ziel in verbinding leeft vanuit onvoorwaardelijke liefde. Nacht na nacht keerde deze herinnering terug, als een roep van een plek ver weg, maar o zo bekend.

Na de nacht wakker worden, het ontwaken op aarde was telkens een schok, een plotselinge overgang van dat vredige Thuis naar de dualiteit van het aardse bestaan. Het besef dat ik gevangen zat in een lichaam, worstelend met de dualiteit van het leven, bracht een intens verdriet met zich mee. Elke ochtend begon met een gebrek aan het licht dat ik zo diep verlangde. Elke dag was een strijd, wetende dat er meer was, maar niet in staat om het in woorden of daden uit te drukken. Ik deelde mijn dagen met mensen die zich niet bewust waren van onze oorsprong, van dat Thuis waar het licht en de onvoorwaardelijke liefde heersten.

De dagelijkse worsteling culmineerde in gedachten die niet echt de dood wilden, maar verlangden naar een terugkeer naar Huis. Een verlangen om terug te keren naar het licht, naar de stroming van onvoorwaardelijke liefde.

Nu begrijp ik dat deze schijnbare gedachten aan de dood voortkwamen uit een diep innerlijk verlangen om me te verbinden met de energie van de kosmos, de energie van Thuis.

Stap voor stap begon ik te leren hoe ik de energie van Thuis kon manifesteren op aarde. Ik ontmoette anderen die ook de taal van het licht spraken, die wilden begrijpen wat het betekende. Langzaam maar zeker ontdekte ik dat deze gedachten niet over de dood gingen, maar over het diepe innerlijke verlangen om de energie van Thuis hier op aarde te brengen, in mijn dagelijks leven.

In mijn zoektocht naar verbinding met de energie van Thuis ontdekte ik dat het mogelijk was om dit te manifesteren op aarde. Het begon met het omarmen van spiritualiteit en het ontmoeten van gelijkgestemde zielen die ook verlangden naar een diepere betekenis van het leven. Samen begonnen we de taal van het licht te begrijpen en te spreken.

De ontmoetingen met mensen die de energie van Thuis begrepen, openden de deur naar een diepere zelfontdekking. We deelden ervaringen, inzichten en wijsheid die ons hielpen om de dualiteit van het aardse bestaan te begrijpen en te omarmen. Langzaam maar zeker begon ik te begrijpen dat het niet nodig was om te ontsnappen aan het leven op aarde, maar eerder om het licht van Thuis hier te brengen.

Deze reis van zelfontdekking leidde tot het besef dat het manifesteren van de energie van Thuis op aarde begint bij onszelf. Het gaat om het cultiveren van onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en anderen, zelfs te midden van de uitdagingen van het dagelijks leven. Het gaat om het brengen van bewustzijn naar elke handeling, elke gedachte en elk woord, zodat we de energie van Thuis weerspiegelen in onze dagelijkse interacties.

Herken jij jezelf hierin?

Mocht je jezelf herkennen in de worsteling met het verlangen naar Thuis, dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen. In een gratis kennismakingsessie kunnen we samen verkennen hoe jij de energie van Thuis kunt manifesteren in je eigen leven.

Want ik ervaar dat het mogelijk is om het licht van Thuis naar de aarde te brengen, om te leven in verbinding en onvoorwaardelijke liefde, zelfs te midden van de dualiteit. Samen kunnen we ontdekken hoe jij jouw eigen reis naar het licht kunt maken, met beide voeten stevig op de grond, hier en nu.

Afspraak maken

Marjon van Westing

bij Kracht van Zijn

Energetisch therapeut Eindhoven Marjon van Westig


Mijn persoonlijke reis van het verlangen naar Thuis naar het manifesteren van die energie op aarde heeft me op een pad van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling gebracht.

Gedreven door mijn innerlijke zoektocht besloot ik me te ontwikkelen energetisch/spiritueel therapeut. Deze opleiding gaf me de tools om de energie van Thuis te begrijpen en te delen met anderen die zich ook bewust werden van hun eigen innerlijke verlangens.

Als energetisch/spiritueel therapeut kon ik nu niet alleen mijn eigen ervaringen delen, maar ook anderen begeleiden op hun reis van bewustwording. Mijn persoonlijke ontwikkeling werd een krachtig instrument om anderen te helpen hun eigen licht te vinden, te midden van de dualiteit van het leven op aarde.

Warme groet, Marjon