BDE therapie

bij Kracht van Zijn in Eindhoven

Bijna-dood ervaringen zijn bijna altijd levensveranderende ervaringen. Ze openen je perspectief op de realiteit, wat een onthutsende werking kan hebben op het moment dat de ervaring nog niet geïntegreerd is.

BDE’s liggen vaak ver weg van ervaringen die je hier op aarde opdoet, wat het lastig kan maken de ervaring te delen met anderen. Mensen die die een BDE hebben gehad kunnen zich herkennen in de volgende punten:

Tunnel van licht

Je wordt meegezogen in een tunnel van intens Licht. Deze intensiteit heb je eerder nog niet eerder waargenomen in je leven. De ervaring gaat je verstand mijlenver te boven.

Onvoorwaardelijke liefde

Je bent op een plek terecht gekomen waar alleen licht en onvoorwaardelijke liefde is. Alle aardse zwaarte is van je afgevallen. De schoonheid die je waarneemt is onbeschrijfelijk.

Dagelijks leven

Terugkomen in je dagelijks leven roept vragen op en kan rauw op je dak vallen. De ervaring blijft bij je maar je bent zoekende naar hoe je deze kan integreren in je leven.

Therapie Eindhoven
#Hulpvragen
EN NU…?

Je hebt ervaren dat er meer is, oneindig veel meer licht, liefde en vreugde dan je hier op aarde tegenkomt. Maar wat moet je hier mee?

GROOT CONTRAST

Wellicht ervaar je je leven na de BDE als afgevlakt of monotoon. De bloeiende en intens rijke schoonheid van de BDE schept vaak een flink contrast met het kille, matte en harde aardse bestaan.

ONTWRICHTING

Hobby’s en interesses veranderen of verdwijnen. Je kunt je eenzaam, stuurloos of verdwaald voelen. Dagelijkse zaken die altijd zo normaal waren verliezen hun vanzelfsprekendheid en hun betekenis…

Hoe kan ik je helpen?

ERKENNING

BDE, de afkorting zegt genoeg: je bent bijna dood geweest. Laten we voorop stellen dat dat heftig is. De kans is groot dat je littekens over hebt gehouden aan de ervaring. Denk aan fysieke en of emotionele wonden en mogelijk een sombere, donkere kijk op het leven. Waarschijnlijk had je deze ervaring liever niet gehad.

Voor sommige mensen geldt het omgedraaide. Contact met de spirituele realiteit gedurende een BDE kan een enorm krachtige, openende en transformerende werking hebben. Ook dat mag erkend worden

ACCEPTATIE

Een nieuwe doorgang opent zich op het moment dat de BDE omringt wordt door acceptatie. Zoals hierboven beschreven zal het accepteren van de vaak ingrijpende levensgebeurtenis voor de een meer weerstand oproepen als voor de ander. Om verder te komen in het proces is acceptatie een onmisbare stap.

INTEGRATIE

Een BDE integreren vraagt meer dan de herinnering mentaal terug naar boven te halen. Integreren gebeurt in je hele systeem: fysiek, mentaal emotioneel spiritueel. Hier blijft het vaak hangen na de ervaring van de BDE. Wanneer de ervaring niet op alle lagen volledig doorleefd wordt kan de vrucht van de ervaring niet gezien, laat staan geplukt worden.

Wanneer de ervaring wel wordt geïntegreerd boort dit een enorme schat aan rijkdom en verruimd bewustzijn aan. Het dagelijks leven zal opbloeien als nooit tevoren.

#Levensdoelen

INTUÏTIEF WETEN

De BDE draagt enorm potentieel in zich om een heel wezenlijk verlangen tot ontwaken te brengen. Dit verlangen kan zo groots en onbereikbaar lijken dat je er bij neer wil gaan zitten.

INNERLIJK LICHT

Jij straalt, jij lacht en danst door het leven. Het licht van jouw ziel stroomt door jouw lichaam. Dat zie en voel je en is ook zichtbaar en voelbaar voor de mensen om je heen. Wat een geschenk dat jij er bent!

THUIS

Thuis op aarde. Jij bent in verbinding met jouw innerlijk licht, stevig op de aarde. Jouw energie is gemanifesteerd waardoor jij moeiteloos doet wat jouw hart je ingeeft.

Energetisch therapeut Eindhoven

Therapie bij Kracht van Zijn

afspraak maken

Energetisch therapeut Eindhoven Marjon van Westig

Energetisch therapeut Marjon van Westing werkt sinds 2014 als therapeut en heeft haar opleiding afgerond bij Sonnevelt Opleidingen. Marjon: ‘Van kinds af aan wist ik dat ik iets wilde doen met mijn intuïtieve en spirituele vermogens. Van jongs af aan heb ik contact met het licht en wist hier niet altijd mee om te gaan. Bij Sonnevelt heb ik geleerd om de signalen van mijn spiritualiteit om te zetten naar concrete handvatten voor cliënten.’

Wil je een afspraak maken bij Kracht van Zijn? Kracht van Zijn is vijf dagen in de week open. Het is mogelijk om online een afspraak te maken of in de praktijk in Eindhoven. Klik hieronder op de knop om te zien wanneer je een consult kan inplannen.