Access Bars

Access Bars

Access Bars, Wat is er mogelijk voor jou?

Onze hedendaagse maatschappij verandert heel erg snel. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het niet kunnen bijhouden. Of erger, mensen die het opgeven.

Access BARS® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’  en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar. Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, gewaarzijn, creativiteit, hoop en dromen, veroudering, seksualiteit, lichaam, verdriet, tijd en ruimte, communicatie, geld

Hoe gaat een BARS® sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS®?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, meer energie, men staat soepeler in het leven en het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Ervaar je iets uit de onderstaande lijst?

 • teveel aan stress (werk of persoonlijk)
 • vermoeidheid/ burn-out
 • blessure (acuut, chronisch en terugkerend)
 • (chronische) pijn, lichaamspijnen en ongemak
 • migraine, hoofdpijn
 • onrust en drukte in lichaam en hoofd
 • weerstand tegen bepaalde situaties
 • angsten en/of traumatische ervaringen
 • vaak ziek of verkouden
 • zwangerschapsziekte
 • verslavingen
 • herstel na operatie
 • botbreuken of wonden die langzaam of niet helen

Dan kan ik zeker wat voor je betekenen.

Wat bied ik aan? En wat kan jij er aan hebben?

Access BARS

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je een gebrek aan ruimte hebt voor jezelf? Dat je je hoofd gewoon even op wilt ruimen en af wilt van al die duizenden gedachten die er maar in rond blijven spoken? Dat kan met de Access BARS .Sluit een uurtje je ogen, terwijl ik je hoofd (en leven) “defragmenteer”, door het nalopen van 32 energiepunten op het hoofd.

Access Body Processing

Voor specifieke klachten in het lichaam, zoals blessure, pijn, trauma en andere ongemakken uit de bovenstaande lijst zijn er rond de 50 Access lichaamsprocessen. Hiermee laat ik een bepaalde energie door je lichaam lopen die vaak dynamischer werkt dan dat we gewend zijn vanuit de mogelijkheden van andere fysieke behandelmethodes.

Heb je nog vragen of wil je een behandeling? Stuur me een email info@krachtvanzijn.nl of je kan me whatsappen op 06-20805020